Rompetrol Rafinare a semnat cu compania DuPont un contract de consultanta in domeniul securitatii in munca, masura care intareste politica Grupului Rompetrol (TRG) de a atinge excelenta in siguranta operatiunilor desfasurate.

Rompetrol va continua demersul sau de a reduce la zero accidentele de munca prin adoptarea celor mai bune practici in domeniu. DuPont, leader de servicii pe acest sector, a fost invitat in luna aprilie sa evalueze sistemul de management al securitatii si sanatatii de pe platforma Petromidia.

In urma acestei etape intermediare, Rompetrol a initiat un parteneriat cu DuPont Safety Resources. Proiectul va fi realizat pana la sfarsitul acestui an la nivelul a opt companii ale TRG care activeaza pe platforma: Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals, Romiserv, Rompetrol Logistics, Rompetrol Industrial Parks, GSS, Ecomaster si Rompetrol Quality Control. Echipe mixte formate din specialisti ai DuPont si Rompetrol vor identifica modalitatile de a implementa o cultura si un management al securitatii la cele mai inalte standarde, astfel incat fiecare angajat al Rompetrol sa se implice activ in reducerea riscului de incidente in toate operatiunile desfasurate de companiile grupului pe platforma.

In ultimii trei ani, Rompetrol a investit masiv in tehnologii de ultima ora si a pus in practica un program eficient de siguranta in munca. Ca urmare a masurilor luate, in ultimii doi ani in incinta rafinariei si a celorlate firme detinute de Rompetrol pe platforma Petromidia, numarul accidentelor de munca a fost redus semnificativ.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si