Dedeman, cel mai mare retailer in domeniul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 25 octombrie, magazinul din Targu Mures, cel de-al 5-lea din planul de investitii pentru 2013.

Magazinul din Targu Mures, finalizat la doar o luna dupa cel din Comanesti, judetul Bacau, a necesitat o investitie de circa 12,5 milioane de euro si duce reteaua nationala Dedeman la un numar de 35 de unitati.

Situat la iesirea din Targu Mures spre Sighisoara, magazinul acopera o suprafata de 13.700 mp si dispune de o parcare proprie cu 392 de locuri.

“Inaugurarea unui magazin la Targu Mures face parte din strategia noastra de dezvoltare, chiar intr-o perioada in care conditiile economice din Romania si din intreaga lume sunt o provocare”,, a declarat Dragos Paval – presedinte Dedeman.

Dedeman tinteste pentru acest an o crestere a business-ului cu cel mult 8%, dupa ce la nivelul anului trecut afacerile companiei au depasit pragul de 540 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri