Sergiu Mititelu, cel care a condus operatiunile locale ale Hochland in ultimii sapte ani, va coordona un proiect international in cadrul grupului Hochland SE. Locul sau va fi luat de Sorin Timis, care a ocupat anterior pozitia de director general adjunct si director de vanzari.

Mititelu (foto) are o experienta de 14 ani in filiala din Romania a grupului Hochland, unde a ocupat mai intai functia de director de marketing si vanzari, iar din iunie 2006 pe cea de director general. A urmat numeroase cursuri si traininguri de marketing, management si leadership, iar in perioada 2000-2002 a absolvit cursurile unui program Executive MBA Asebuss.

Sorin Timus face parte din echipa Hochland Romania din anul 2004 si a acumulat experienta din pozitia de director de vanzari si ulterior in rolul sau de director general adjunct, preluat in luna martie a acestui an. Sorin Timus este de asemenea absolventul unui program Executive MBA WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business.

Citeste si:

Lansata in urma cu 85 de ani, Hochland este o afacere de familie ajunsa la a patra generatie, cu o prezenta in peste 30 de tari. Compania numara 12 unitati de productie in 7 tari: Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania, Rusia, Iran, si circa 4.300 de angajati.

In Romania, Hochland este prezenta de 20 de ani. Filiala locala a fost deschisa in anul 1998, iar in prezent numara 350 de angajati in doua fabrici, aflate la Sighisoara si la Sovata.