Cris Tim investeste aprox. cinci milioane de euro intr-un centru logistic

Dupa o serie de investitii in valoare totala de peste 18 milioane euro realizate in ultimii doi ani, Grupul Cris Tim realizeaza o noua investitie importanta - Centrul de Logistica de la Mogosoaia, care va deservi aproximativ 1.800 de magazine din Bucuresti si zona Munteniei, precum si retele internationale.

"Valoarea investitiilor planificate pentru centrul de logistica de la Mogosoaia este de 4.965.000 euro, din care 2.000.000 euro reprezinta constructia centrului logistic. Un milion de euro va fi investit pana la sfarsitul anului in automatizarea centrului cu utilaje performante, iar alte 2.000.000 euro vor fi investite in construirea sediului de birouri", a declarat, citat de Rompres, presedintele Grupului Cris Tim, Radu Timis.

Centrul logistic a devenit functional in luna iunie si va fi deservit de 200 de angajati. Acesta va avea o capacitate de depozitare de 120 tone pe zi si va beneficia de dotari speciale. Printre acestea se numara depozitele frigorifice ce respecta standardele HACCP in delimitarea fluxurilor, locurile de parcare pentru masinile de distributie dotate cu prize pentru conectare la instalatia de frig, precum si sistemele de monitorizare a temperaturii in depozit si pe durata transportului. Suprafata totala construita a centrului este de 15.000 metri patrati, din care platforma logistica din cadrul centrului de distributie pentru mezeluri, are o suprafata totala construita de 2.444 metri patrati. Diferenta de aproximativ 12.500 metri patrati este alocata anexelor, parcului auto si sediului de birouri.

"Platforma logistica de la Mogosoaia - a patra pe care o dam in folosinta - reprezinta una din directiile strategiei de aliniere a Grupului Cris Tim la standardele Uniunii Europene. Standardul ridicat al centrului logistic de la Mogosoaia precum si utilajele ce urmeaza a fi instalate vor permite trecerea la un nivel calitativ superior de furnizare a serviciilor catre clientii nostri. in aceasta directie au fost construite si puse in functiune si centrele din Brasov, Galati si Timisoara. Pana la sfarsitul anului vor fi finalizate si centrele de la Craiova si Filipestii de Padure", a spus presedintele Grupului Cris Tim, Radu Timis.

Cris Tim este in prezent liderul pe piata mezelurilor din Romania, cu un numar total de 2800 angajati, la nivelul intregului grup de companii. Pentru anul 2010, conducerea Grupului Cris Tim are ca obiectiv depasirea unui volum mediu zilnic de vanzari de 300 tone/zi, respectiv 30% cota valorica pe piata. Grupul Cris Tim este cea mai cunoscuta marca pe piata mezelurilor din Romania, avand o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri