Retailerii din centrul comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat de Carrefour Property Romania si New Europe Property Investments (NEPI), au incasat 25 de milioane de euro in primul an de functionare al mall-ului.

"Lansat in urma unei investitii de 65 de milioane de euro, Ploiesti Shopping City a fost vizitat de la deschidere si pana in prezent de peste 5 milioane de persoane, iar incasarile inregistrate se ridica la peste 25 milioane de euro", se arata intr-un comunicat al centrului comercial, dat publicitatii de Mediafax.
Centrul are o suprafata inchiriabila de 55.000 metri patrati, 2.200 locuri de parcare si peste 100 de magazine, restaurante si cafenele, rata de ocupare a centrului comercial la un an de la deschidere fiind de circa 90%.
Brandurile internationale reprezinta 75% dintre chiriasi, brandurile nationale 21%, iar cele locale insumeaza 4% din totalitatea comerciantilor.
In cadrul centrului comercial lucreaza 1.100 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri