Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a achizitionat Westdin , companie elvetiana de consultanta juridica specializata in dreptul comercial international. Westdin are un capital social de 100.000 franci elvetieni si a realizat incasari de 4.000.000 de franci elvetieni, valoarea tranzactiei depasind 800.000 de franci elevetieni (512 000 de euro).

“Suntem prima casa de avocatura din Romania care face acest pas, de a achizitiona o firma de consultanta juridica din Europa de Vest si nu sa stabilim un simplu parteneriat. Aveam deschise sucursale la Viena si la Nicosia, iar achizitia unei firme de consultanta juridica in Elvetia este un pas natural in directia extinderii noastre la nivel international” declara Doru Bostina, avocatul coordonator al Casei de Avocatura Bostina si Asociatii.

Compania se va numi Bostina & Associates S.A., Doru Bostina urmand sa devina membrul in board-ul companiei.

“Experienta de peste 12 ani acumulata de Westdin SA in practica dreptului comercial international reprezinta - pe de o parte - o oportunitate de a imbunatati serviciile oferite clientilor din Romania care vor sa-si extinda afacerile in Europa in general si in Elvetia in special si – pe de alta – o posibilite pentru oamenii de afaceri elvetieni care vor sa investeasca in Romania sa beneficieze de consultanta juridica la standarde europene, prin Casa de Avocatura Bostina si Asociatii” mai spune Doru Bostina.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este printre cele mai importante firme de avocatura din Romania, cu o cifra de afaceri in 2005 de 6,4 milioane de euro si peste 100 de angajati si colaboratori.

Cu birouri in Bucuresti, Viena, Nicosia, Chisinau etc. precum si in alte 7 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii ofera o gama completa de servicii juridice precum si consultanta financiar-contabila (prin firma Bostina & Associates Financial Consulting), protectia drepturilor de proprietate industriala (prin Bostina si Asociatii Industrial Property) si consultanta manageriala specializata privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana (prin Bostina & Associates Management Consulting).

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »