Premierul Calin Popescu-Tariceanu a precizat, joi, intr-o intalnire cu ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, ca partea coreeana a acceptat solicitarile partii romane privind cedarea de catre Daewoo Motor Co.Ltd a cotei de 51 la suta din actiunile SC Daewoo Automobile Romania SA si stingerea creantelor partii coreene impotriva acestei societati comerciale.

Acest lucru creeaza premisele pentru rezolvarea situatiei de la uzina din Craiova, prin atragerea de investitori, a subliniat seful Executivului in timpul intalnirii cu diplomatul american, potrivit unui comunicat transmis joi de Guvern.

O delegatie a partii romane a fost in Coreea pentru continuarea negocierilor cu partea coreeana referitoare la solutionarea situatiei de la SC Daewoo Automobile Romania SA.

Ambasadorul Nicholas F. Taubman a reiterat disponibilitatea Statelor Unite de a sprijini Romania in gestionarea situatiilor de urgenta si in solutionarea problemelor provocate de astfel de situatii, cum ar fi gripa aviara sau cutremure.

Primul-ministru si ambasadorul SUA la Bucuresti au convenit asupra unei colaborari in proiecte din domeniul energetic pentru crearea de surse alternative de energie, se mai mentioneaza in comunicatul Guvernului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri