Socar a deschis patru noi benzinarii, la Oradea (2), Buzau si Alexandru cel Bun, Neamt, dupa investitii de peste 5 milioane de euro, astfel ca reteaua companiei azera pe piata romaneasca a ajuns la 20 de statii.

Compania s-a extins astfel in afara Moldovei. "Am inceput extinderea retelei Socar spre alte zone ale Romaniei din Oradea, pentru ca aici este cel mai important nod de trafic din nord-vestul tarii.

Statiile nou deschise sunt semnalul unei campanii de extindere nationala pe care ne-o dorim cat mai rapida. Detinem in prezent 20 de benzinarii in Romania, dintre care 7 au fost inaugurate anul acesta", a declarat intr-un comunicat Hamza Karimov, CEO Socar Romania.

Cele 20 de benzinarii sunt situate in judetele Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bihor si Buzau. Socar a investit pana in prezent in Romania aproximativ 50 milioane de euro.

"In Capitala suntem destul de avansati cu lucrarile primei benzinarii sub brand-ul Socar. Noi deschideri pe care le pregatim in campania de extindere sunt prevazute in orase precum Timisoara, Adjud, Bacau, Focsani, Cluj, Iasi, Ramnicu Valcea, Bistrita, Arad, Constanta si Deva", a mai spus Karimov.

Compania azera a anuntat anterior ca vrea sa ajunga in cativa ani la o retea de 300 de benzinarii in Romania.

Socar Romania este reprezentanta companiei petroliere si de gaze naturale cu acelasi nume detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri