Producatorul de medicamente homeopate si remedii pe baza de extracte naturale Laboratoarele PlantExtrakt din Cluj a reintrodus in portofoliu cele 12 branduri pe care le vanduse in 2009 catre Labormed Pharma, noteaza Mediafax.

"Dupa 4 ani, produsele traditionale ale companiei clujene PlantExtrakt revin in portofoliu. Incepand cu luna noiembrie, Laboratoarele PlantExtrakt au reintrodus in portofoliul companiei marci de succes cum ar fi Imunogrip, Imunorezistan, Donavital, Giardinophyt, Plantagingival, Artrophyt sau Sediphyt", se arata intr-un comunicat al producatorului.

In septembrie 2009, Labormed Pharma, pe atunci in proprietatea fondului de investitii Advent, anunta cumpararea a 12 marci din gama fitoterapeutica a PlantExtrakt prin subsidiara Ozone. De altfel, dupa achizitia Ozone, care avea in portofoliu si produse pe baza de extracte naturale, Labormed crease diviza Ozone Natural si anunta pozitionarea intr-o zona cu crestere dinamica.

In ianuarie anul acesta, producatorul de medicamente generice Labormed si-a schimbat proprietarul, fiind preluat de compania americana Alvogen.

Portofoliul Labormed, axat pe produse destinate sistemului cardiovascular si sistemului nervos central, precum si pe OTC-uri ca analgezice, vitamine, probiotice si medicamente impotriva racelii si a tusei, completeaza portofoliul Alvogen destinat in special oncologicelor si produselor cu circuit inchis (administrate in spitale), mentiona la inceputul anului Alvogen.

Pana la difuzarea acestei stiri, oficialii Labormed Alvogen nu au putut fi contactati pentru comentarii.
PlantExtrakt detine o fabrica de medicamente homeopate si remedii pe baza de extracte din plante in comuna Radaia din judetul Cluj si o suprafata de peste 12 hectare pe care cultiva plante medicinale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri