Elis Pavaje, cel mai mare producator de pavele si borduri de pe plan local, cu afaceri de 22 de milioane de euro, a pus la dispozitia angajatilor sai peste 140 de biciclete pentru deplasarea la birou.

Reprezentantii companiei au precizat ca de la inceputul business-ului au fost preocupati sa adopte un comportament responsabil fata de angajati, clienti si parteneri.

„Dezvoltarea afacerii Elis pe parcursul anilor si pozitionarea companiei pe piata pavajelor ne-au permis sa ne indreptam din ce in ce mai mult spre activitati si proiecte de sustenabilitate de amploare care vin in ajutorul comunitatii si mediului. Dezvoltam de la an la an liniile de productie si investim in eficientizarea lor, astfel incat sa ridicam mereu stafeta in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor noastre”, sustine Emil Elisiu Gota, directorul general Elis Pavaje.

Pe langa investitiile in dezvoltarea liniilor de productie si eficientizarea acestora, seful Elis Pavaje a lansat si un proiect de responsabilitate sociala numit “Bicicleta Elis Pavaje te aduce sanatos la serviciu!”.

„Printre cele mai cunoscute proiecte de responsabilitate sociala dezvoltate de Elis Pavaje se numara „Bicicleta Elis Pavaje te aduce sanatos la serviciu!” - un proiect in cadrul caruia am pus la dispozitia angajatilor 140 de biciclete, indemnandu-i sa renunte la masina si sa se bucure de avantajele mersului pe bicicleta: reducerea cheltuielilor cu combustibilul si implicit contributia la diminuarea poluarii, facilitatea in deplasare si mai ales importanta miscarii pentru sanatate”, a declarat Gota.

Reprezentantul companiei a mai precizat ca o companie sustenabila este aceea in care toti angajatii au obiective comune, in care activitatea de zi cu zi si implementarea unor proiecte de CSR se completeaza reciproc.

Venituri in crestere cu 10%

Dupa ce la nivelul anului trecut business-ul Elis Pavaje s-a apropiat de pragul de 100 de milioane de lei (circa 22 milioane de euro) - fiind in crestere cu 15%, compania prognozeaza pentru acest an o evolutie de 10%, la peste 24 de milioane de euro.

“Vanzarile Elis Pavaje ar putea depinde in urmatoarea perioada de cativa factori critici, cum ar fi continuarea lucrarilor de infrastructura finantate din fonduri europene, cresterea comenzilor din partea lanturilor de retail pe fondul expansiunii acestora in tara, dar si de mentinerea cresterii comenzilor in sectorul rezidential”, a mai precizat Emil Gota intr-un interviu acordat wall-street.ro in aceasta vara.

Compania detine doua fabrici, in Petresti (judetul Alba) si Stoenesti (judetul Prahova), si este controlata de Emil Elisiu Gota si Vasile Gota.

Principalii concurenti ai Elis Pavaje pe piata locala sunt sucevenii de la Symmetrica si Semmelrock, parte a grupului austriac Wienerberger.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri