O companie elvetiana a deschis, in municipiul Arad, o fabrica de componente pentru elicoptere, iar productia a inceput de cateva zile, potrivit primarului Gheorge Falca.

Primarul municipiului Arad Gheorghe Falca a declarat ca o companie cu capital elvetian a deschis o fabrica de componente pentru elicoptere, in Zona Industriala Vest a municipiului, situata la iesirea din oras spre Nadlac, scrie Mediafax.

Potrivit edilului, investitia este de cateva milioane de euro, iar productia a inceput de cateva zile intr-o hala de aproximativ 2.000 de metri patrati pe care investitorii au preluat-o gata construita si au adaptat-o nevoilor.

"Investitorii au cerut discretie, sa nu dam numele companiei pana la inaugurare, care va avea loc in scurt timp. Ei au venit la Arad in vara, dupa ce initial intentionasera sa investeasca la Timisoara. Aici au gasit conditii pentru a incepe productia imediat, asa cum au dorit", a declarat Falca.

Primarul nu a putut preciza ce fel de componente si pentru ce elicoptere se produc la Arad, afirmand ca informatiile vor fi date publicitatii de catre investitori in momentul inaugurarii fabricii.

Citeste si:
Un gigant din domeniul medical spa investeste 8 mil euro in Sovata
Danubius Health Spa Resorts...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
P&G obtine ajutor de stat pentru noua fabrica din Urlati