Kaufland Romania a deschis joi un nou hipermarket in Bucuresti, situat pe strada Valea Cascadelor, acesta fiind al cincilea magazin al retelei din Capitala si al 88-lea la nivel national.

Potrivit unor informatii furnizate anterior de Kaufland, investitia medie intr-o unitate se situeaza intre 6 si 9 milioane euro. Noul magazin va comercializa o gama de 20.000 de articole.
In Bucuresti, retailerul mai detine magazine pe soseaua Colentina, bulevardul Barbu Vacarescu, strada Sebastian si strada Racari.
De la inceputul anului, Kaufland Romania a mai deschis sase magazine noi, in Pascani, Falticeni, Radauti, Galati, Petrosani si Ploiesti.
Compania a creat pana in prezent peste 12.000 de noi locuri de munca directe in Romania, la sediul central in Bucuresti, in magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate in Parcul Industrial Ploiesti si Turda, potrivit Mediafax.

Kaufland este cel mai mare retailer din Romania, dupa valoarea vanzarilor, depasind Metro Cash&Carry si Carrefour. Anul trecut, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifra de afaceri neta de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), in crestere cu 15% fata de 2011, si un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Retailerul a deschis primul magazin in Romania in anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai opereaza pe plan local reteaua de discount Lidl.

Cat costa cumparaturile de...
Citeste si: Cat costa masa de Paste


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Kaufland deschide un nou hipermarket in Bucuresti