El a precizat ca Teodor Chirica va ramane in functie daca "nu va comite alte fapte sau alte ilegalitati", informeaza Rompres.

Ministrul a criticat faptul ca unii dintre partenerii din coalitia de la guvernare sunt preocupati "mai degraba sa schimbe directori", decat de interesul national si proiecte.

Codrut Seres, in calitate de vicepresedinte al Partidului Conservator (PC), a participat la lucrarile de duminica ale Consiliului National al partidului, in cadrul carora urmeaza se se ia o decizie in privinta ramanerii la guvernare a acestei formatiuni.

Presa a informat ca derularea contractelor de construire a unitatii 2 a Centralei Nucleare de la Cernavoda da batai de cap expertilor straini si romani. A fost dezvaluit modul defectuos in care se realizeaza construirea unitatii 2 a Centralei Nucleare de la Cernavoda, un cotidian central atragand atentia asupra problemelor legate de calitatea si managementul financiar defectuos, cu consecinte grave in privinta desfasurarii proiectului.

In cotidianul respectiv se mai afirma ca in timp ce echipamente vitale pentru siguranta centralei nucleare erau mancate de rugina si montate cu o totala neglijenta, directorul Teodor Chirica a cumparat o masina de lux in valoare de 2,11 miliarde de lei.