Directorul general al Companiei Enel Electrica Banat si Dobrogea, Gianluca Caccialupi, a declarat, la Timisoara, ca investitiile in Romania vor continua, iar in strategia urmatoare, Enel se va adresa companiilor mici si mijlocii pentru a le furniza energie la pret negociabil.

In acest scop, Enel este interesata sa participe la privatizarea sectorului de producere a energiei din Romania, a principalelor complexe energetice si chiar de participarea la capitalul social al Nuclearelectrica, informeaza Rompres.

Pentru clientii rezidentiali, Enel are in derularea un program amplu de inlocuire a contoarelor de energie electrica de tip vechi cu altele noi, electronice.

"In Italia, noi avem 30 de milioane de consumatori cu astfel de contoare electronice, acestea urmand sa fie implementate si in Banat. Sunt moderne si permit telegestiunea de la distanta, citirea acestora de la sediu, dar si operarea lor electronica", a precizat Caccialupi.

Prin Electrica Banat, Enel opereaza in zona o retea de 41.000 de kilometri de retea electrica, deservind 850.000 de clienti carora le furnizeaza o putere de 3,6 Twh.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Care sunt cei mai ieftini furnizori de electricitate