Profi a inaugurat saptamana aceasta primul magazin din gheata din Romania, acesta fiind si prima unitate de retail modern din lume construita din gheata.

Aproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate pentru a deveni peretii si rafturile unui magazin de 150 mp, care va functiona in Bucuresti in perioada dintre Sfantul Nicolae si Craciun.

Profi Ice Store este amplasat in piata George Enescu, langa Ateneul Roman.

Productia pentru acest proiect a fost inceputa din luna iulie, o cantitate importanta de material fiind importata din Polonia. Structura de gheata a fost construita de Ice Events, compania din Cluj care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Balea Lac.

Temperatura ambientala este mentinuta la maxim -5C˚, cele peste 500 de produse puse spre vanzare fiind plasate prin rotatie.

Citeste si:
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Bucurestiul ajunge din urma...

In aceasta saptamana, Profi a mai deschis trei magazine noi la Botosani, Sannicolaul Mare si Timisoara. Anul acesta compania a deschis 60 de noi magazine si a inchis alte 4 unitati neperformante.

Crescand de la 67 de magazine in 2009, la 201 magazine si 5.000 de angajati in prezent, Profi este a doua mare retea de retail modern din Romania. Firma este detinuta in proportie de 100% de Polish Private Equity Fund Enterprise Investors, companie ce administreaza unul dintre cele mai mari grupuri de private equity si venture capital din Polonia si din Europa Centrala si Rasariteana.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Profi deschide doua noi magazine in Bucuresti si Iasi
Setari Cookie-uri