Sanrio Hello Kitty, firma care reprezinta brandul Hello Kitty pe piata din Romania, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 200.000 de euro, a declarat Petre Colindeata, director general al companiei.

Produsele Hello Kitty au intrat pe piata locala in luna martie a acestui an in urma unei investitii de 100.000 euro. In prezent, brandul detine in Romania doua magazine, in AFI Palace Bucuresti si Ploiesti. In plus, produsele sunt comercializate si online, canal care reprezinta in prezent 15% din vanzari.

Potrivit lui Petre Colindeata, produsele care inregistreaza cele mai mari vanzari sunt articolele de bucatarie – lingurite, furculite, jucariile de plus. Acestea au preturi cuprinse intre 13 lei si 135 de lei.

Cel mai scump produs disponbil in Romania se afla in categoria gentilor de calatorie. Anul acesta au fost vandute in medie patru astfel de articole. Pretul unei astfel de genti este de 250 de lei.

Valoarea media a bonului de cumparaturi a crescut de la 120 de lei in prima luna de functionare la 160 de lei, conform datelor companiei.

Citeste si:
Sfaturi pentru antreprenori: nu vă opriți, fiți vizibili, faceți...
Business mentor către oamenii...

“Brandul Hello Kitty are in vedere cresterea cifrei de afaceri si crearea de noi magazine proprii, la nivel national. Investitiile bugetate vor fi concentrate in vederea dezvoltarii unei retele de distributie la nivel national”, afirma Colindeata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Vasile, SanoPass: Ce se întâmplă cu tichetele de masă și abonamentele medicale
Setari Cookie-uri