Omul de afaceri Ion Tiriac apreciaza ca in Romania ar trebui sa fie prioritare investitiile in agricultura si energie si a declarat ca ar fi dispus sa cumpere pana la 10.000 de hectare de teren agricol, dar oferta este redusa.

"Nu prea gasesc (…). Eu as cumpara maine dimineata pana la 10.000 de hectare, imediat", a spus omul de afaceri la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de ProTV, fiind intrebat daca achizitioneaza terenuri in Romania, scrie Mediafax.

In opinia sa, investitiile care ar trebui facute in special in Romania, in actuala perioada, sunt in agricultura si in energie.

Pe de alta parte, intrebat daca ar investi acum in aur, Tiriac a spus ca a facut-o in trecut, ca nu a vandut atunci cand pretul a crescut si nu intentioneaza sa vanda nici in prezent.

"Aurul este un bun care isi mentine valoarea, indiferent de fluctuatiile pe care le are", a explicat fostul tenisman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri