Anul incepe cu o veste nu foarte buna: MBS Group, unul din liderii pietei de constructii din judetul Cluj, a intrat in insolventa ca urmare a dificultatilor cu care s-a confruntat in ultima perioada.

Pe o piata extrem de sensibila, asa cum este cea a constructiilor, si care in 2013 a consemnat cel mai mare numar de insolvente si falimente din industrie MBS Group SRL Turda, si-a cerut insolventa, reprezentantii firmei sustinand ca vor propune un plan de reorganizare in perioada urmatoare, pentru a evita un posibil faliment.

Compania este controlata de catre antreprenorul Gabriel Silagyi, iar la nivelul anului 2012 afacerile grupului se ridicau la 48,88 milioane lei (11 mil. de euro), cu datorii totale de 35,85 milioane lei (8 mil. de euro).

MBS Group nu a fost ocolita pana acum de probleme. Publicatia StirideCluj.ro scria anul trecut ca grupul de constructii a fost agreat in timpul guvernarii PDL pentru constructia de patinoare si sali de sport. Totodata, Gabriel Silagyi, proprietarul MBS Group a detinut anterior si functia de consilier local al grupului politic, iar timp de patru ani, intre 2008-2012, compania a castigat toate licitatiile in materie de afaceri cu statul.

De asemenea, mai multe institutii au cerut intrarea in insolventa a MBS Group ca urmare a unor datorii acumulate.

MBS Group este asociata la alte trei societati, din care una este in faliment.

Informatia a fost semnalata pentru prima data de portalul Antitepari.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri