Compania de farmaceutice Janssen in Romania are un nou managing director, Jacopo Murzi, venit de pe pozitia de director de vanzari si marketing al biroului din Polonia.

Murzi sustine ca obiectivul principal al companiei in Romania, in acest an, este sa ofere acces pacientilor romani la tratamente inovatoare care sa creasca, astfel, rata de vindecare, sa prelungeasca durata de viata si sa diminueze perioadele de spitalizare. „In prezent, accesul la medicamentele noi este foarte scazut comparativ cu cel din alte state din Uniunea Europeana. Obiectivul acesta face parte dintr-o strategie mai ampla, care prevede identificarea de noi modalitati menite sa conduca la dezvoltarea unui sistem de finantare sustenabil al sistemului de sanatate din Romania. In felul acesta pacientii romani ar putea beneficia de conditii mai bune de tratament”, spune noul managing director al Janssen Romania.

La nivel operational, compania, sub conducerea lui Jacopo Murzi, vrea sa largeasca portofoliul de produse si sa initieze programe educationale despre diverse teme medicale si arii terapeutice.

Jacopo Murzi s-a alaturat companiei Janssen, la biroul din Italia, in 2005, cand a ocupat functia de New Business Development Manager. In Polonia, compania a devenit lider de piata din punctul de vedere al fidelitatii pacientilor fata de produsele si serviciile din portofoliul sau, datorita abordarii strategice si proiectelor coordonate din pozitia de Director de Vanzari si Marketing.

Anterior, functia de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania a fost detinuta de catre Makis Papataxiarchis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri