Holcim Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de ciment din Europa, l-a numit pe Francois Petry, de origine franceza, in varsta de 47 de ani, in functia de director general al companiei la nivel local.

Incepand cu 1 februarie 2014, Francois Petry va lua locul lui Daniel Bach, care a devenit recent area manager pentru Asia de Sud-Est.

Francois Petry, in prezent manager general agregate in cadrul Holcim Franta, s-a alaturat grupului in 2008 in functia actuala. Anterior a lucrat intr-o companie de constructie de drumuri timp de noua ani, iar apoi, timp de opt ani, a detinut functia de manager general in industria deseurilor. Francois Petry are o diploma in Inginerie de la ParisTech, Ecole Nationale Superieure d’Arts et Metiers, precum si un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).
“Nu va fi o misiune usoara, deoarece economia inca isi revine de pe urma crizei mondiale. Imi asum angajamentul de a ne imbunatati in continuare rezultatele si de a pastra pozitia Holcim Romania pe piata”, a declarat Francois Petry.
In ultimii trei ani, elvetianul Daniel Bach, in varsta de 50 de ani, a condus filiala Holcim din Romania in una din cele mai dificile perioade economice ale companiei. In noul sau rol de area manager pentru Asia de Sud-Est, va fi responsabil de filialele Holcim din Indonezia, Thailanda, Filipine, Vietnam, Malaiezia si Singapore.
Holcim (Romania) S.A. detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim Romania are aproximativ 950 de angajati.

Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (nisip si pietris), betoane si asfalt, dar si de servicii aferente acestor domenii de activitate.

La nivelul anului trecut, Holcim a raportat afaceri de 213 milioane de euro si pierderi nete de 8,5 milioane de euro.

Principalii concurenti ai Holcim pe plan local sunt Carpatcement (Germania) si Lafarge (Franta).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri