UPS a finalizat procesul de achizitie a Polar Speed, compania britanica de logistica in domeniul produselor farmaceutice sensibile la temperatura.

Prin aceasta achizitie UPS isi consolideaza reteaua de distributie a produselor medicale la nivel european, oferind companiilor din domeniul sanatatii acces la o solutie logistica unificata.

Polar Speed este un furnizor recunoscut in Europa pentru serviciile de depozitare si distributie a produselor medicale dependente de temperatura catre spitale, farmacii, distribuitori en-gross, clinici, dar si catre pacienti.

Compania ofera servicii de livrare de produse farmaceutice direct catre consumatori, colaborand cu cei mai cunoscuti producatori de medicamente la nivel mondial.

Polar Speed dispune de o flota de 118 vehicule frigorifice pentru transportul produselor ce necesita depozitare la temperaturi intre 2-8°C si 15-25°C, in concordanta cu cerintele Agentiei de Reglementare a Medicamentelor si Produselor Farmaceutice (MHRA) din Marea Britanie.

Prin aceasta achizitie UPS va dispune de trei noi unitati de depozitare cu sistem avansat de management al stocurilor, servicii complete de controlul calitatii si o forta de munca specializata in domeniul logisticii medicale.

UPS detine 45 de centre de distributie a produselor farmaceutice in zona Benelux, Europa Centrala, de Sud si de Est, Peninsula Iberica si Regatul Unit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri