Furnizorul de servicii si echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante si magazine DAAS Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 6% fata de 2012, si estimeaza ca va ajunge in acest an la 30 milioane euro.

Din total, 60% reprezinta proiecte pentru magazine de retail (instalatii frigorifice, mobilier si rafturi comerciale), 18% proiecte pentru industria HoReCa, iar restul vanzari de mobilier, service si din piete externe, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, cresterea de anul trecut a fost sustinuta de proiecte pentru cantine si shop-baruri in benzinarii.

"Exista piata pentru astfel de proiecte, iar noi avem deja logistica necesara sa le realizam, de aceea anul acesta infiintam divizia Shopfitting. Activitatea presupune preluarea ideii investitiei intr-un magazin si implementarea proiectului care va fi livrat beneficiarului la cheie", a declarat Daniel Mocanu (foto), CEO si actionar majoritar al DAAS.

In ceea ce priveste activitatea diviziei de retail, magazinele de proximitate au fost cap de afis in 2013 cu Mega Image care a inregistrat cele mai multe deschideri de astfel de unitati, insa DAAS a realizat si proiecte de hipermarket pentru Kaufland, Cora si Auchan.

"Un moment important pentru noi in retail anul trecut a fost luna septembrie, cand tot efectivul de montaj si service al companiei a fost implicat in executia a sapte supermarketuri Billa plus alte trei hipermarketuri simultan", a aratat Mocanu.

Compania se orienteaza din ce in ce mai mult si catre proiecte industriale in categoria carora intra depozitele frigorifice cu atmosfera controlata, fabricile de productie si procesare carne si lactate si industria de panificatie. DAAS a incheiat recent un parteneriat cu producatorul francez de echipamente de panificatie si patiserie Pavailler.

DAAS Romania si-a inceput activitatea in 1993 cu vinzarea de dozatoare de suc si masini de inghetata. In 2002, compania si-a facut debutul in industria echipamentelor frigorifice si rafturilor comerciale pentru magazinele de tip supermarket.

Compania are in prezent peste 200 de angajati in Romania si Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri