Parcul logistic pe care firma Dunca Expeditii, una din cele mai mari companii de transport rutier din vestul tarii, il construieste la Timisoara va deveni functional incepand cu 1 august, cand vor fi date in folosinta depozite cu o suprafata totala de 15.000 de metri patrati, a declarat directorul general al companiei, Romeo Dunca.
Parcul se va intinde pe 18 hectare, din care 50.000 de metri patrati vor fi depozite. Constructia e programata sa se incheie la finalul anului viitor, o treime din suprafata depozitelor fiind deja inchiriata concernului Procter&Gamble, care va folosi parcul incepand cu 1 august pentru a-si depozita produsele pe care urmeaza sa le livreze in patru tari din regiune, informeaza NewsIn.

Dunca a mentionat ca in parcul logistic va functiona unul din cele mai mari service-uri auto din vestul tarii, service care se va ocupa in principal de cele 700 de vehicule din flota companiei.

Dunca Expeditii, companie care se ocupa cu transportul rutier de marfuri, a cumparat autotractoare si semi-remorci in valoare de 7,3 milioane de euro de la Cefin Holding, sporindu-si cu 30% parcul auto, a declarat miercuri pentru NewsIn, directorul general al companiei, Romeo Dunca. Dunca Expeditii a achizitionat 70 de capete de tractor marca Iveco si 95 de semi-remorci produse de Kogel si Krone, toate acestea pentru

"Am cumparat aceste vehicule deoarece incercam sa tinem pasul cu cererile clientilor si vrem sa oferim servicii cat mai bune de transport si depozitare a marfurilor", a declarat Romeo Dunca. Parcul auto al companiei ajunge acum la un total de 715 vehicule, fata de cele 550 existente inaintea tranzactiei.

Directorul companiei isi bazeaza prognoza pe veniturile pe care le va obtine incepand cu 1 august din chiriile platite de Procter&Gamble la primele depozite ce vor fi deschise la parcul logistic in care Dunca va investi 30 de milioane de euro pana la finalul anului viitor.

Dunca Expeditii este una din cele mai mari companii de transport rutier din vestul tarii. A intrat pe piata acum 12 ani, iar anul trecut avea 450 de angajati si o cifra de afaceri de 15 milioane de euro.

Anul trecut, profitul companiei a fost de aproximativ un milion de euro, iar pentru acest an se asteapta 1,5 milioane de euro, a spus Romeo Dunca. El isi bazeaza previziunile pe veniturile pe care le va obtine din chiriile la noul parc logistic. Omul de afaceri Romeo Dunca a fost primul motociclist roman care a participat la raliul Dakar, terminand pe locul 79 in editia 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri