Dedeman va utiliza creditul de investitii in vederea extinderii lantului de hypermarketuri Dedeman, precum si pentru constructia primului show room Renault Trucks din estul Romaniei.

"Aceasta structura de credit ne sprijina in vederea atingerii obiectivelor grupului Dedeman pe termen mediu si demonstreaza relatia foarte buna cu ABN Amro", a spus presedintele Dedeman, Dragos Paval.

Grupul de firme Dedeman este format din Dedeman SRL, operatorul de hypermarketuri DIY, Dedeman Automobile SRL, dealer Dacia Renault Nissan si Dedeman Camioane SRL, dealer Renault Trucks. Grupul Dedeman este detinut de fratii Adrian si Dragos Paval. in 2005, Dedeman a realizat o cifra de afaceri de 75 milioane euro si un profit de 7 milioane euro.

Dedeman s-a pozitionat in ultimii ani ca unul din principalii operatori de hypermarketuri DIY, dominand piata din estul Romaniei. Hypermarketurile Dedeman comercializeaza peste 40.000 de produse de instalatii sanitare, termice si electrice, materiale de constructie, articole pentru amenajari interioare si exterioare, scule electrice si echipamente de protectie, aparatura electronica si electrocasnica .

In luna iulie a acestui an, Dedeman isi va inaugura centru logistic din Bacau intins pe o suprafata de 15.000 metri patrati. Intentiile de dezvoltare se vor concretiza prin deschiderea a doua sau trei hypermarketuri pe an. De asemenea, in prima parte a anului viitor, Dedeman Camioane va inaugura primul showroom Renault Trucks din estul Romaniei.