Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), unde Florin Jianu (foto), noul ministru pentru IMM si Turism, este vicepresedinte, a trimis luni un mesaj electronic catre mai multe filiale, zeci de firme, patronate si persoane fizice, in care face publice numarul de mobil si emailul demnitarului, unde poate primi felicitari pentru noua functie.

CNIPMMR a fost infiintat in anul 1992 si este o confederatie patronala romana, cu personalitate juridica, independenta, non-profit, informeaza Mediafax.

O serie de patronate din mai multe domenii, dar si zeci de firme si de persoane fizice, au primit luni dupa ora 17:00, la scurt timp dupa prezentarea propunerilor pentru noul Executiv de catre premierul Victor Ponta, un email de la adresa dep_filiale@cnipmmr.ro in care sunt trecute numarul de telefon mobil si adresa personala de email a noului ministru, la care acesta poate primi felicitari pentru numirea in functie.

"F. F. F. IMPORTANT ! ! !

CNIPMMR are incepand de astazi 3 martie 2014 un MINISTRU al IMM-urilor in Guvernul PONTA III, in persoana dlui. Florin JIANU - Vicepresedinte CNIPMMR si Presedinte PTIR.

Pentru FELICITARI apelati mobil: 0723-...... sau email: florin@... sau office@...", se arata in mesajul transmis de CNIPMMR, unde Florin Jianu ocupa functia de vicepresedinte.

Contactat de Mediafax, Florin Jianu a raspuns ca stia de acest mesaj, dar ca nu a avut timp sa le raspunda celor care l-au sunat ca sa il felicite.

Comisiile parlamentare economice, de industrii si privatizare au avizat favorabil marti candidatura lui Florin Nicolae Jianu pentru postul de ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.

Jianu a sustinut in cadrul audierilor ca este propus pentru aceasta pozitie ca ministru tehnocrat sustinut de premierul Victor Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri