"Nu ne dorim sa fim cea mai mare casa de avocatura dupa numarul de avocati sau casa cu cea mai mare cifra de afaceri. Ne dorim sa fim cea mai buna casa de avocatura din trei perspective: cea mai buna practica, cei mai importanti clienti si cei mai inteligenti avocati", a spus managing partner-ul Badea Asociatii Clifford Chance, Daniel Badea.

Potrivit lui Badea, biroul de la Bucuresti al Clifford Chance va putea oferi servicii nu numai local ci si in tarile din zona Balcanilor. El a mai spus ca firma va dezvolta produse noi pe masura ce clientii vor avea nevoie de ele, conform agentiei NewsIn.

La randul sau, senior partner-ul Clifford Chance, Stuart Popham, a declarat ca odata cu intrarea Romaniei in UE vor veni mai multi investitori care vor avea nevoie de avocati care sa-i ajute sa inteleaga legile si sa depaseasca problemele specifice. El a mai spus ca nu ar fi surprins ca si alte case de avocatura globale sa intre pe piata din Romania in urmatorii ani.

In privinta schimbarilor prin care va trece casa de avocatura Badea, Georgescu&Asociatii, recent preluata de catre Clifford Chance, Popham a fost foarte reticent. El a spus ca in mod sigur va creste numarul avocatilor si ca avocatii vor putea face traininguri la birourile din afara Romaniei si se vor putea chiar muta acolo iar in acelasi timp avocati de la birourile Clifford Chance din afara vor veni sa lucreze in Romania. Potrivit reprezentantului Clifford Chance, clientii globali sunt cei care au determinat venirea lor in Romania.

Clifford Chance este cea mai mare casa de avocatura din lume, cu 29 de birouri in 20 de tari si peste 3.300 de avocati. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziunii si achizitii, afaceri bancare, litigii, afaceri imobiliare, taxe si dreptul muncii.

Printre cei mai importanti clienti ai Clifford Chance care au afaceri in Romania se numara ABN AMRO, Citigroup, Siemens, UBS, BNP Paribas, Morgan Stanley, Deloitte Touche Tohmatsu, Credit Suisse, General Electric, Shell, Carrefour.