Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Cotroceni, pe Derek Magness, director general al Chevron Europe, cu care a vorbit despre importanta transferului de experienta, ca o contributie la securitatea energetica a Romaniei, si despre posibilitatea angajarii de tineri specialisti.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, in cadrul intrevederii, presedintele Traian Basescu a vorbit despre importanta transferului in Romania de experienta dobandita de compania Chevron in exploatarile de gaz de sist din Statele Unite ale Americii, ca o contributie la dezvoltarea si la asigurarea securitatii energetice a tarii noastre, relateaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a invitat reprezentantii companiei Chevron sa analizeze oportunitatea ca un numar cat mai mare de tineri specialisti care au absolvit universitatile romanesti sa poata fi angajati in activitatile pe care compania le desfasoara in diferitele zone din tara, se mai arata in comunicatul de presa.

Directorul Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness a prezentat stadiul dezvoltarii proiectului in Romania si perspectivele pentru evaluarea cantitatilor de gaze de sist existente in tara noastra.

"Discutiile au facut referire si la insemnatatea implicarii comunitatilor locale in desfasurarea activitatilor companiei", se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Citeste si:
Traian Basescu: Afara PSD! Sa vina PNL!
Traian Basescu: Afara PSD! Sa...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Curtea de Apel: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea