Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide la inceputul lunii aprilie un magazin in Shopping City Suceava, detinut de fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), scrie Mediafax.

Magazinul Decathlon din Suceava va avea o suprafata de 1.600 metri patrati si va fi prima unitate pe care retailerul o va deschide in acest an in Romania. Astfel, compania ajunge la un numar de 13 unitati pe piata locala.

Managementul Shopping City Suceava se asteapta la o crestere de minim 20% a traficului de vizitatori in centrul comercial in weekendul deschiderii Decathlon.

"Magazinul Decathlon din Suceava va comercializa aproximativ 15.000 de produse corespunzatoare unui numar de peste 50 de sporturi. Piata este orientata in special catre sporturile in aer liber (alergare, drumetii, ciclism, role etc), cat si catre sporturile de mentinere in forma (fitness sau natatie), asa incat managerii magazinului se asteapta ca pentru articolele sportive asociate acestor sporturi sa existe cea mai mare cerere si in aceasta primavara", a aratat Graham Kilbane, directorul operational al ARGO.

In Shopping City Suceava, Decathlon se alatura unor ancore precum Carrefour, Media Galaxy, Mobexpert, Baumax, New Yorker, Deichmann si Takko Fashion.

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine. Brandul apartine familiei Mulliez, care detine si hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si cele de bricolaj Leroy Merlin. Compania a intrat pe piata din Romania in anul 2009 si comercializeaza atat marci proprii, cat si o serie de branduri cunoscute de echipament sportiv.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din Romania, cu patru centre comerciale detinute in Sibiu, Suceava, Iasi si Oradea, dar si din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand proiecte ce totalizeaza peste 340.000 metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri