Auchan Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri pe plan local, a remodelat magazinul real din Targu Mures sub formatul Auchan City, al cincilea de acest tip al retelei, scrie Mediafax.

Acesta este al doilea hipermarket Auchan din Targu Mures.

Retailerul mai detine magazine Auchan City, caracterizate prin suprafete mai mici, in Brasov, Bucuresti, Constanta si Iasi.

Cu un program al deschiderilor de trei magazine Auchan pe luna, compania urmeaza sa finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfarsitul lunii aprilie. Magazinele ramase de remodelat sunt situate in Bacau, Bucuresti - AFI Cotroceni, Deva, Galati si Timisoara Nord.

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei, la sfarsitul lunii iulie.

Auchan vrea sa extinda...
Citeste si: Auchan vrea mai multe magazine de proximitate

Anterior, retailerul a anuntat ca va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real in mai putin de un an, cu o investitie de 40 milioane euro.

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, are 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 metri patrati, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

Compania devine, astfel, unul dintre cei mai mari cinci angajatori privati din Romania si a doua retea de comert ca suprafata totala de vanzare la nivel national.

In prezent, Auchan gestioneaza la nivel mondial 834 hipermarketuri integrate si 362 de centre comerciale si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 62,1 miliarde euro, cu taxe.

Reactia retailerului Auchan...
Citeste si: Reactia Auchan dupa amenda de 7,8 mil. euro primita de la Concurenta


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Auchan retrage de la raft de urgenta un produs contaminat cu Listeria