Accenture, companie multinationala de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing, si-a deschis in Bucuresti un centru care va oferi servicii de externalizare a proceselor de afaceri (Business Process Outsourcing - BPO) in finante-contabilitate, resurse umane si logistica-aprovizionare, potrivit datelor.

Centrul din Bucuresti se va integra in reteaua globala a Accenture, avand mai mult de 40 de centre in peste 20 de tari. In Europa de Est, functioneaza deja astfel de centre in Bratislava, Praga, Riga si Varsovia, furnizand o gama larga de servicii in integrarea sistemelor, externalizarea aplicatiilor si a proceselor de afaceri.

"Cererea pentru acest tip de servicii (BPO) continua sa creasca, iar infiintarea unui nou centru operational (Delivery Center) in Bucuresti ne va permite sa furnizam servicii in diverse domenii de activitate clientilor nostri din intreaga lume", a declarat, citat de Rompres, Alasdair Glen, responsabilul Accenture in Romania. Echipa din Bucuresti va creste pana la 1.000 de angajati. Pentru inceput, centrul din Bucuresti va furniza servicii de resurse umane pentru compania Unilever.

Accenture a selectat Bucurestiul dintre multe alte potentiale locatii datorita numarului mare de oameni bine pregatiri in diverse domenii, care vorbesc mai multe limbi straine si au abilitatile necesare. In urmatoarele trei luni, Accenture va recruta persoane cu aptitudini in domeniul resurselor umane, financiar si logistica-aprovizionare.

In cadrul Accenture, reteaua globala de centre care ofera solutii tehnice si de outsourcing are mai mult de 44.000 de angajati. Accenture este o companie multinationala de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing. Cu un numar de peste 133.000 de angajati in 48 de tari, compania a inregistrat venituri nete de 15,55 miliarde dolari in anul fiscal care s-a incheiat pe 31 august 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri