Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a deschis miercuri un magazin de proximitate Shop&Go in Bucuresti si are programata o noua deschidere vineri in Voluntari, judetul Ilfov, reteaua retailerului ajungand astfel la 302 unitati.

Shop&Go Nicolae Grigorescu 20, inaugurat miercuri, are o suprafata de vanzare de aproximativ 92 metri patrati.

Mega Image va deschide vineri, 21 martie, Shop&Go Galata in Voluntari, judetul Ilfov, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 104 metri patrati.

Astfel, retailerul va incheia luna martie cu 7 magazine Shop&Go nou deschise.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 302 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (170), Shop&Go (131), AB COOL FOOD (1), scrie Mediafax.

Citeste si:
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania
TOP Cele mai mari retele de...

Potrivit unor prezentari ale Delhaize, veniturile grupului in Romania au crescut cu peste 35% in trimestrul al doilea al anului trecut si cu aproximativ 30% in trimestrul al treilea. In 2012, compania a obtinut un profit net de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Totodata, un raport al Consiliului Concuretei situeaza Mega Image pe locul sapte in topul retelelor moderne de retail, in functie de vanzarile din 2012, dupa Kaufland, Carrefour, Lidl, Real, Auchan si Penny&XXL si inaintea cora, Profi si Billa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Mega Image a lansat o noua marca proprie