Mihai Boldijar a fost numit, la inceputul acestui an, director general al companiei Robert Bosch SRL si reprezentantul concernului german Bosch in Romania si Bulgaria, inlocuind-o in aceasta pozitie pe Brigitte Eble, care a iesit la pensie.

"Urmatorii ani vor continua sa fie foarte importanti pentru compania noastra, deoarece ne vom consolida pozitia in regiune, Romania devenind o locatie din ce in ce mai importanta si puternica pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsa cu inca o unitate de productie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare si dezvoltare. Inaugurarea oficiala a noii fabrici de la Cluj va avea loc la inceputul lunii mai", a declarat noul director general al Robert Bosch, intr-un comunicat.
Boldijar (53 de ani) s-a alaturat companiei Bosch in anul 1995, unde a detinut mai multe pozitii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN.
In perioada 2009-2013, el a condus operatiunile generale si dezvoltarea strategica a diviziei Automotive Aftermarket in Asia de Sud-Est. De asemenea, Boldijar a coordonat in calitate de director si operatiunile diviziei din Vietnam.
El este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti, Facultatea de Tehnologie a Constructiilor de Masini, iar inainte de a se alatura grupului Bosch a activat in productie si inginerie tehnologica.
In Romania, Bosch are activitati la Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara, cu circa 2.000 de angajati la inceputul anului. Extinderea activitatilor de productie si dezvoltare va contribui la majorarea personalului pana la finalul lui 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri