Billa, parte a grupului german REWE, deschide joi primul magazin din acest an la Sebes, in judetul Alba, ajungand astfel la o retea nationala de 80 de unitati, a anuntat retailerul.

Supermarketul are o suprafata de peste 650 metri patrati si va comercializa 6.000 de articole. Acesta este si primul magazin al retailerului din Sebes, transmite Mediafax.

"Inaugurarea primului magazin Billa din Sebes continua strategia noastra de expansiune pentru anul 2014 (...) Ne bucuram ca putem ramane aproape de clientii nostri din toata tara si vom continua sa identificam oportunitati de dezvoltare", a declarat Sorana Georgia, directorul general Billa Romania.

Anul trecut, retailerul a deschis 10 magazine in orase precum Cernavoda, Constanta, Brasov, Bucuresti, Iasi, Pitesti, Rasnov si Timisoara si a inchis un supermarket in Carei (judetul Satu Mare).

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul supermarket din Bucuresti, si are peste 3.500 de angajati. Retailerul a avut in 2012 o cifra de afaceri de 1,26 miliarde lei (284 milioane euro), in crestere cu 12,3% fata de 2011, si un profit net de 3,6 milioane lei (820.000 euro), cu 30% mai mic.

Citeste si:
Dedeman deschide un nou magazin in tara pe 18 decembrie
Dedeman deschide pe 18...

REWE mai detine in Romania magazinele Penny Market si XXL Mega Discount.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Billa bifeaza a treia deschidere de magazin din acest an