Compania austriaca de logistica si transport Gebrüder Weiss a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 40,1 milioane de euro in Romania, in crestere cu 15% fata de 2012.

Gebrüder Weiss Romania si-a majorat anul trecut numarul de expeditii zilnice cu 13%, la 1.000, iar numarul angajatilor a crescut cu 62% fata de 2012. "Portofoliul de clienti a cunoscut o crestere numerica, dar si o diversificare in ceea ce priveste domeniul de activitate si tipul de marfa transportat. In prezent, structura de clienti Gebrüder Weiss este una echilibrata, cu parteneri din toate industriile: automotive, IT&C, materiale de constructii, telecomunicatii, oil & gas, FMCG, bunuri de larg consum", se arata intr-un comunicat al companiei.

Grupul austriac este prezent in Romania din anul 1994, prin colaborarea cu firma locala Cargolog, si asigura solutii integrate de logistica si servicii de transport rutier, feroviar, aerian si maritim. Subsidiara din Romania are aproximativ 450 de angajati si o capacitate de depozitare de 31.200 metri patrati, scrie Mediafax.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cheltuim pe haine si pantofi mai mult decat pe sanatate si educatie