7card, singurul card de beneficii pentru angajati care ofera acces la peste 50 de cluburi sportive, piscine, sali de dans si de yoga din Bucuresti, anunta lansarea noii sale platforme online – 7card.ro. Noua versiune a site-ului este mult mai prietenoasa cu utilizatorii, permitand cautarea rapida a celei mai apropiate sali de sport de fiecare abonat, pentru a te putea bucura de miscare fara sa pierzi timp pretios in trafic.

Daca reprezinti compania si vrei sa facilitezi accesul angajatilor la acest program, poti obtine acest lucru mult mai repede. Poti solicita detalii la sectiunea Vreau 7card, urmand ca a doua zi sa fii contactat de reprezentantii firmei.

La aceeasi sectiune poti verifica imediat daca angajatorul tau are incheiat un acord cu 7card. Daca compania ta are deja contract cu 7card, nu trebuie decat sa te inregistrezi si vei primi in cel mai scurt timp cardul la birou. Astfel, vei avea imediat acces la toate salile de sport din retea - totul se intampla in maximum 3 zile lucratoare. Nu mai trebuie sa astepti inceputul lunii viitoare ca sa te poti bucura de miscare.

Pana in prezent, 150 dintre cele mai mari companii din Romania le ofera angajatilor lor posibilitatea de a se bucura de un trai sportiv si sanatos. Daca compania la care lucrezi nu este inscrisa in program, scrie-le celor de departamentul de resurse umane si propune-le sa intre in cel mai amplu program de beneficii extra-salariale sportive oferit in Romania!

In plus, 7card ofera acum si abonamente pe durata mai lunga – de 6 luni si 1 an, incluzand o luna si recpectiv 3 luni de abonament gratuit, precum si tricouri sportive 7card si sedinte evaluare a conditiei fizice si de elaborare a unui program personalizat de antrenament cu un antrenor personal.

7card este un program de beneficii extra-salariale care ofera acces gratuit sau la preturi preferentiale la peste 50 de sali sportive, cluburi de dans, spa-uri, piscine si sali de yoga din Bucuresti. Ca sa te convingi de beneficiile 7card, intra pe site-ul 7card.ro si alege sa intri in miscare!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri