Lemet, unul dintre cei mai importanti producatori romani de mobilier, a inregistrat in primele trei luni ale anului, prin propria retea de magazine Lem’s, o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sarbatorile Pascale, campania de reduceri si solutiile de finantare in rate fara dobanda au stimulat consumul in prima parte a anului.

“Presiunea clientilor asupra comerciantilor de a face permanent reduceri de pret este daunatoare. Aceasta conduce la intensificarea luptei pentru cel mai mic pret. Rezultatul este ca producatorii si comerciantii nu mai pot investi in produse noi, superioare celor de pe piata, in imbunatatirea produselor, in servicii de calitate superioara, in inovatie. (…) Asteptam vesti de la clienti asa cum si ei asteapta vesti de la noi. Daca vestile se refera numai la faptul ca ei doresc si noi oferim reduceri de pret, acest lucru nu este suficient. Producatorii si comerciantii nu au rezerve inepuizabile in pret”, declara Alexandru Rizea, proprietar Lemet.

Compania Lemet are 1.400 de angajati. Fabrica Lemet are o capacitate anuala de 3,5 milioane de panouri prelucrate de tip PAL, halele industriale acoperind o suprafata de peste 35.000 mp.

Citeste si:
Black Friday 2019 la Vivre: reduceri de pana la 90% la mobilier
Black Friday 2019 la Vivre:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Sfaturi pentru angajatori: cum faci un birou pe care angajatii sa il iubeasca
Setari Cookie-uri