Compania producatoare de hartie, Vrancart Adjud si-a majorat capitalul social cu 4,7 milioane lei,la 57,47 milioane de lei (16,4 milioane euro), operatiunea fiind inregistrata registrul actionarilor, a informat, marti un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile producatorului de hartie din Adjud au fost reluate marti la tranzactionare, a mai precizat comunicatul BVB.

Majorarea de capital s-a efectuat prin alocarea unui numar de 47,4 milioane de actiuni gratuite actionarilor care erau inscrisi in registrul actionarilor la data de 17 aprilie 2006.

Rata de alocare a titlurilor gratuite a fost de 0,089 actiuni noi la o actiune veche. incepand din data de 6 iulie, actionarul principal al producatorului de hartie din Adjud este Societatea de Investitii Financiare (SIF) 1 Banat-Crisana, care detine 74,71% din capitalul social al companiei, informeaza NewsIn.

Compania a incheiat anul 2005 cu un profit net de 4,73 milioane lei si o cifra de afaceri de 53,75 milioane lei. Peste 93,8% din profit a fost folosit pentru majorarea de capital. Pentru anul in curs, compania si-a propus sa realizeze un profit brut de sase milioane lei si a estimat o cifra de afaceri de 61.11 milioane de lei cu 16,2% peste valoarea realizata in anul anterior.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Hotel Capital Plaza din Bucuresti, afaceri in crestere in 2019