Distribuitorul de gaze si electricitate GDF SUEZ Energy Romania, din grupul francezGDF SUEZ, a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 4,12 miliarde lei (935,8 milioane euro), in crestere cu 2% fata de 2012, sustinuta de avansul vanzarilor de electricitate.

Cifra de afaceri a companiei a fost de 4,04 miliarde lei in 2012.

Anul trecut, cifra de afaceri aferenta vanzarilor de gaze ale GDF SUEZ Energy Romania a stagnat la 3,7 miliarde lei, in timp ce afacerile generate de sectorul de energie electrica au urcat cu 13%, la 209,6 milioane lei.

In 2013, compania a obtinut un profit net de 447,1 milioane lei (101,3 milioane euro), cu 24% mai mare comparativ cu 360,1 milioane lei in 2012, reiese din datele GDF SUEZ Energy Romania.

Compania mentioneza ca livrarile in crestere de electricitate s-au datorat celor doua parcuri eoliene ale companiei.

GDF SUEZ Energy Romania a investit anul trecut 490 milioane lei.

GDF SUEZ Energy Romania, fosta Distrigaz Sud, are 1,44 milioane de clienti in Bucuresti si 18 judete.
Compania are un parc eolian de 50 MW in comuna Baleni, judetul Galati, si un altul, de 48 MW, in comuna Gemenele, judetul Braila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri