MedLife, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata serviciilor medicale private, a inaugurat o noua hyperclinica in Galati, ce-a de-a zecea de mari dimensiuni din portofoliul grupului, in urma unei investitii de 800.000 de euro.

Aceasta este prima hyperclinica MedLife din sud-estul Romaniei. “Inaugurarea hyperclinicii din Galati face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si marcheaza intrarea noastra in zona de sud est a tarii. Totodata, acest eveniment reprezinta un nou pas inspre strategia noastra de a deveni primul operator de servicii medicale private cu acoperire nationala”, a declarat Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.

In acest an, operatorul de servicii va mai deschide patru clinici de mari dimensiuni in Iasi, Constanta si Cluj-Napoca.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii.

In prezent, reteaua cuprinde zece hyperclinici in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad si Galati, opt laboratoare proprii de analize, sase spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, trei maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, noua centre de excelenta cu specializare unica, sapte farmacii PharmaLife Med.

MedLife imparte o piata de jumatate de miliard de euro cu jucatori precum Regina Maria, Sanador, Medicover, Gral sau Medsana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri