Apa minerala comercializata de Lidl, retrasa de pe piata in urma controalelor ANPC, nu prezinta probleme de calitate, motivul retragerii fiind etichetarea gresita, anunta compania.

“Am retras o parte din apa minerala Saguaro de 2L furnizata de unul dintre producatorii nostri. Motivul pentru retragerea apei a fost etichetarea gresita privind descrierea sursei de imbuteliere a apei. Responsabil pentru informatiile continute de eticheta si procesul efectiv de etichetare este producatorul”, precizeaza reprezentantii Lidl.

Retailerul mai arata ca apa minerala Saguaro este furnizata de unul dintre primii trei productori de apa minerala din Romania.

Aproape 150.000 de litri de apa minerala au fost retrasi de pe piata dupa controale ANPC la care inspectorii au constatat ca un lant de magazine comercializeaza apa minerala imbuteliata dintr-un izvor care nu se afla pe lista Autoritatii Nationale pentru Resurse Minerale, potrivit Mediafax.

In urma controalelor, reprezentantii ANPC au dispus retragerea de la vanzare a 101.160 de litri, dupa care reprezentantii retelei de magazine au scos de pe rafturi, din proprie initiativa, alti 45.000 de litri de apa minerala.

Citeste si:
Lidl vrea sa testeze colectarea si reciclarea uleiului in magazine
Lidl vrea sa testeze anul...

Lidl are peste 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri Kaufland.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl majoreaza veniturile in companie din martie 2020
Setari Cookie-uri