TCE Logistica - divizia de transport a grupului RTC - a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de peste 4 milioane euro, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate ieri de companie.
'Continuam sa crestem conform previziunilor de la inceputul anului, iar cresterea este bazata atat pe o sporire a numarului de clienti, cat si pe diversificarea produselor pe care le punem la dispozitia clientilor', a declarat directorul general al TCE Logistica, Sorin Sofian.

La inceputul lunii august, TCE Logistica va lansa oficial produsul Secure, care functioneaza deja ca produs pilot, dar si o noua ruta comerciala, Timisoara/Bacau, compania investind in acest sens peste 200.000 de euro. Secure este un produs de transport pentru marfurile cu valori ridicate care presupune atat masini securizate, cat si un flux separat in depozite.

Cursa Est/Vest eficientizeaza activitatea TCE pentru ca fluxurile de colete si paleti transportati dinspre Banat spre Moldova sa nu mai treaca prin Bucuresti, ci prin Brasov sau Sibiu. Astfel, orice transport din 'tara in tara' va fi livrat in maxim 24 de ore, fie coletarie sau cargo. Investitia pentru acest traseu consta in masini, in marirea platformelor din Brasov si Sibiu.

'Toate aceste investitii fac din TCE Logistica o tinta tot mai atractiva pentru companiile de logistica interesate de Romania, dupa momentul integrarii. Faptul ca investim in toate cele trei segmente ale acestui business - plicuri, coletarie si cargo (grupaj) - creeaza oportunitati deosebite de dialog cu jucatorii europeni. in ultima luna, inca doi mari logisticieni - din Anglia si din Olanda- s-au aratat interesati de companie', a mai spus Sofian.

RTC Holding este unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc, care cuprinde, in prezent, 7 divizii: Office (B2B), Diverta (retail), ProCA (distributie IT&C), Mobishop (telecom), TCE (transport), Sistec-Sbsol (solutii IT), respectiv Dezvoltare (incubator de business). In 2005, Grupul RTC a obtinut o cifra de afaceri de 237 milioane euro, pentru 2006, estimarile indica un rulaj de 300 milioane euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri