Cel de-al doilea hypermarket al companiei Metro, in conceptul Real - Hypermarket, se va deschide joi, 13 iulie, la Constanta, potrivit datelor remise de companie.
Real - Hypermarket Romania este divizia de vanzari a grupului Metro, unul dintre cele mai mari grupuri de comert la nivel international, plasat pe locul trei in lume.

Prin intermediul acestui concept, se comercializeaza peste 30.000 de produse alimentare si nealimentare, pe un spatiu total de 11.600 metri patrati, din care spatiul util ocupa 6.000 metri patrati.

Conceptul de hypermarket dezvoltat de Real presupune combinarea accesului simplu al clientului la produse, cu dimensiunile generoase ale spatiului si structurarea clara a gamei sortimentale la preturi competitive.

Real - Hypermarket Romania SRL, are sediul central situat in Ilfov/Otopeni. in Europa, Real - Hypermarket este o marca de succes, care dispune de un lant de 328 de magazine, dintre care 288 in Germania, 30 in Polonia, sapte in Turcia si trei in Rusia. in Romania Real a deschis pana in prezent doua magazine, unul in Timisoara si altul in Constanta. Real are un plan de expansiune foarte ambitios in special pentru Romania si Rusia, pentru anii urmatori.

Peste un milion de clienti isi fac zilnic cumparaturile in magazinele Real. Suprafata totala desfasurata a magazinelor este de 2,2 milioane metri patrati, iar serviciile comerciale sunt asigurate de un numar de peste 35.300 de angajati. Volumul vanzarilor nete la nivelul anului 2004 a fost de 8,2 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri