Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a investit 90.000 de euro pentru achizitia unui conac din judetul Buzau, informeaza compania.

Proprietatea se afla in localitatea Naeni si va fi renovata complet si transformata intr-un centru turistic viti-vinicol. Investitiile planificate in refacerea constructiei sunt estimate la aproximativ jumatate de milion de euro.

“Ne dorim sa transformam conacul astfel incat sa ofere cazare si servicii turistice specifice industriei vinului. Planurile noastre includ si amplasarea unui mic magazin de desfacere pentru vinurile noastre, in interiorul conacului”, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Vitis Metamorfosis.

Conac Buzau

Proprietatea are o suprafata de un hectar, iar constructiile sunt formate dintr-un corp central si anexe, unde pot fi amenajate aproximativ 15 camere pentru cazare, o sala pentru un restaurant si spatii pentru organizarea unor degustari de vinuri. Cladirea a fost construita in anul 1920 de catre un arhitect de origine italiana si a apartinut familiei Fintescu.

Citeste si:
[FOTO] Povestea Garajului CICLOP, simbolul Bucurestiului interbelic
Garajul CICLOP: Povestea...

Vitis Metamorfosis a fost infiintata in 2008 si are o suprafata de 100 de hectare de teren in Podgoria Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantus Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2009. In prezent, Vitis Metamorfosis are un portofoliu de opt vinuri, distribuite pe piata locala de Heinrig Distribution: Cantus Primus Cabernet Sauvignon si gamele Vitis Metamorfosis si Fluturi & Farfalle.

Pentru acest an compania estimeaza vanzari de 800.000 de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cutremur in judetul Buzau
Setari Cookie-uri