Firmele de consultanta din cadrul Bostina si Asociatii, care au inregistrat in 2005 o cifra de afaceri combinata de 900.000 de euro si un profit de 350.000 de euro vor fuziona formand compania Bostina & Associates Financial Consulting, informeaza Bostina si Asociatii.

Conform comunicatului remis Wall-Street de Grupul de consultanta "Bostina si Asociatii", companiile Bostina & Associates Financial Consulting SRL, firma de consultanta financiara, Bostina & Associates Management Consulting SRL, specializata in consultanta manageriala si Bostina & Associates Cont Consulting SRL, firma de consultanta contabila vor incepe un proces de fuziune.

Am urmarit cu atentie tendinta de consolidare din sectorul de consultanta financiara si de management si consideram ca pasul pe care il facem va duce la intarirea noastra pe piata, plasandu-ne intr-o pozitie buna pentru a atrage parteneri, a declarat avocatul coordonator al Casei de Avocatura Bostina si Asociatii, Doru Bostina, citat de comunicatul companiei.

Un rol important in conducerea noii companii le vor reveni lui Dragos Doros - director la Bostina & Associates Financial Consulting si Tatiana Mihaescu director la Bostina & Associates Management Consulting, ambii dovedind calitati manageriale deosebite cand lucram impreuna mai spune Doru Bostina.

Inainte de a se alatura echipei de la Bostina & Associates Financial Conulting, Dragos Doros a lucrat timp de patru ani la Ernst & Young Romania si in cadrul Directiei de Control Financiar Fiscal a Judetului Constanta.

Tatiana Mihaescu a fost director financiar la Temagon Romania firma de consultanta financiara si IT din cadrul grupului OTE unde era responsabil de coordonatoarea rapoartelor financiare pentru toate proiectele finanate prin fondurile Uniunii Europene si director financiar la NEOSET ROMANIA.

Firma de avocatura Bostina si Asociatii a anuntat de curand achizitia unei firme de consultanta juridica din Elvetia in cadrul unei tranzactii de peste 500.000 de euro.

Bostina si Asociatii a preluat compania Westdin , specializata in asistenta pe drept comercial international, firma ale carei incasari se ridica la 2,5 milioane de euro (4 milioane de franci elvetieni).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri