Proinvest Group, companie cu activitate de baza in prelucrarea otelului, tinteste pentru acest an afaceri in crestere cu 23%, de la 72,3 milioane de lei in 2013, la 89 milioane de lei.

Plusul se datoreaza punerii in functiune a unei fabrici de profile speciale din otel, investitie demarata in 2013, a carei valoare s-a ridicat la 3,5 milioane de euro. Productia, destinata unei companii din domeniul ingineriei, este unica in Romania.

Dupa primul trimestru al acestui an, Proinvest Group, cu activitati de baza in prelucrarea otelului, raporteaza o cifra de afaceri de 11,65 milioane de lei, in crestere cu aproape 73% fata de perioada similara a anului trecut.

Tot pentru anul in curs, Proinvest Group are in plan investitii de 1,5 milioane de euro pentru cresterea gamei de produse.

Productia de la fabrica de la Pascani merge in proportie de 20% spre export. Anul acesta, principalele state catre care Proinvest Group va exporta sunt Ungaria, Republica Moldova, Germania, Ucraina si Bulgaria.

Proinvest Group este o companie romaneasca, cu sediul la Pascani, infiintata in anul 2000. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie. Programul de productie si vanzari al companiei include o gama extinsa de solutii din otel, de la simple componente de constructii civile si infrastructura, pana la componente de precizie pentru constructii de masini-unelte.

Compania numara in prezent peste 200 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri