Grupul FlorideLux a deschis a patra franciza offline a retelei, la Arad, dupa o investitie de peste 20.000 euro, si estimeaza o cifra de afaceri de 120.000 euro in primul an de activitate, de pana la trei ori mai mare fata de cea raportata de florarie anterior francizarii.

"Piata de floristica din Arad este o una foarte activa, cu peste 20 de florarii, fiecare cu specificul si clientii ei. Fiind vorba de Arad, oras aflat la granita cu Ungaria, avem parte si de un dezavantaj, dar si de un avantaj. Avantajul este ca avem o piata de flori foarte bine aprovizionata, la doar 100 de km distanta, iar dezavantajul este ca si asa-zisa piata la negru exista si este foarte activa, lucru pe care il resimtim la nivel de evenimente", a declarat Emanuela Paizs, managerul FlorideLux Arad.

Discutiile intre Marius Dosinescu, CEO si fondator al grupului FlorideLux, si Emanuela Paisz in vederea lansarii FlorideLux in Arad au inceput in decembrie 2013, imediat dupa deschiderea FlorideLux Brasov, si s-au concretizat in februarie 2014, scrie Mediafax.

"Obiectivul nostru este ca in primul an de activitate FlorideLux Arad sa atingem o cifra de afaceri de aproximativ 120.000 euro, de circa trei ori mai mare fata de cea raportata de florarie in 2013, anterior francizarii si rebrandingului FlorideLux. Aceasta crestere va fi generata atat de comenzile online, cat si de schimbarea locatiei intr-un spatiu mult mai bine pozitionat si amenajat, o gama mai mare de produse, dar si din evenimentele tip nunta, care ne asteptam sa creasca semnificativ anul acesta. Piata de flori pentru nunti este una foarte buna in Arad, iar Emanuela ne-a confirmat acest aspect", a aratat Dosinescu.

Potrivit acestuia, managementul grupului FlorideLux se va implica activ in activitatea FlorideLux Arad timp de un an. Investitia realizata in lansarea noii florarii FlorideLux Arad se ridica la circa 20.000 euro, fara taxa de francizare, alocata locatiei, conceptului si designului florariei, dar si aprovizionarii cu produse de cea mai buna calitate.

FlorideLux mai detine francize in Brasov, Cluj si Pitesti, iar urmatoarea urmeaza sa fie lansata in curand la Iasi. Reteaua planuieste ca pana la finalul anului 2015 sa deschida 50 de francize, inclusiv in afara tarii. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, grupul FlorideLux opereaza atat florarii offline, cat si online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri