Retailerul Profi va inaugura doua noi magazine in Bucuresti si Iasi, reteaua ajungand astfel la 226 de unitati la nivel national.

Cel de-al 26-lea magazin Profi din Capitala se afla in complexul Piata Covasna si are o suprafata totala de 667 mp. Magazinul va functiona in formatul standard. In plus, retailerul va deschide si in Iasi o locatie asemanatoare, cu o suprafata totala de 449 mp. Acesta este al 5-lea magazin Profi din Iasi si al saptelea din judet.

De asemenea, retailerul anunta un nou proiect pe piata de retail, dupa ce in luna decembrie a lansat primul magazine de gheata din lume. “Aceasta noua surpriza va fi prezentata in inima Transilvaniei”, precizeaza reprezentantii lantului de magazine.

Cu peste 5.000 de angajati, Profi este prezent in 115 localitati cu magazine care activeaza in formatele standard si City.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri