Galeriile Auchan Titan si Iris, unite sub un singur brand printr-o investitie de 1 mil. euro

Immochan Romania a facut o investitie de peste 1 milion de euro pentru a uni galeriile comerciale Auchan Titan si Iris sub un singur brand - Centrul Comercial Auchan Titan, a anuntat compania, care a precizat ca fuziunea se va face la nivel identitar si administrativ.

Administrarea Centrului Comercial Auchan Titan este realizata de echipa de property management a Immochan Romania, parte a grupului Auchan.

Inaugurat in 2007, Centrul Comercial Auchan Titan include un hipermarket Auchan de 14.000 metri patrati si o galerie de 8.000 metri patrati. Ulterior, in 2008, a fost completat de o noua zona de retail, lansata la acea vreme sub numele Iris Titan, adaugand alti 6.000 metri patrati de magazine. In prezent, numarul magazinelor, restaurantelor si spatiilor de servicii se ridica la 120, anunta Mediafax.

Investitia in rebranding a inceput la sfarsitul anului trecut si s-a derulat in paralel cu functionarea normala a activitatii comerciale.

Immochan Romania a fost infiintata in ianuarie 2012 si administreaza noua galerii comerciale: trei in Bucuresti - Auchan Titan, Auchan Vitan si Auchan City Crangasi - si 6 in tara - galeria din Centrul Comercial Auchan Pitesti (Bradu), Craiova-Craiovita, Sibiu, Brasov-Eliana Mall, Bacau si Targu Mures-Sud, totalizand 35.000 de metri patrati de suprafata inchiriabila.

Citeste si:
Ceetrus a incheiat a treia faza de lucrari la Coresi Business Campus
Ceetrus a finalizat a treia...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Compania are in curs de dezvoltare inca doua proiecte: Coresi in Brasov si Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei in Bucuresti, construit pe fosta platforma Tricodava.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri