Billa Romania a anuntat finalizarea procesului de reamenajare si renovare a magazinului de pe Soseaua Oltenitei , Bucuresti, deschiderea magazinului in noul format fiind programata pentru data de 5 iunie.

Noul magazin are un spatiu de vanzare de peste 500 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 5.500 de articole. Principalele beneficii aduse prin modernizarea magazinului sunt largirea zonei de paine si panificatie si marirea raionului de legume si fructe, cu o varietate mai mare de sortimente.

Printre schimbarile care au vizat zona estetica se numara amplasarea mai joasa a rafturilor si modificarea intensitatii luminii.

In plus, odata cu redeschiderea magazinului, clientii vor primi un bon valoric de 10 RON pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa.

BILLA este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, BILLA opereaza 80 de magazine in cele mai importante orase din Romania si are 3.500 de angajati. Compania detine brandurile proprii Clever, MY si BILLA.

Citeste si:
H&M, schimbare de strategie: vanzarea altor branduri in magazine
H&M isi schimba strategia si...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Peek & Cloppenburg redeschide magazinul din Baneasa Shopping City