Metrorex a atribuit companiei Electrica Furnizare un contract in valoare de 62,1 milioane lei, echivalentul a 14,15 milioane euro, inclusiv TVA, prin care va achizitiona energie electrica in urmatoarele 12 luni.

Energia va fi livrata in perioada 1 iulie 2014 - 30 iunie 2015, potrivit anuntului de participare lansat de administratorul metroului bucurestean, potrivit Mediafax.

Contractul, estimat initial la 57,9 milioane lei, fara TVA, a fost atribuit saptamana trecuta companiei Electrica Furnizare pentru 50,1 milioane lei, fara TVA, in urma unei licitatii deschise unde au fost primite 6 oferte. Finantarea contractului este asigurata prin buget, din subventie si veniturile proprii ale Metrorex.

Electrica Furnizare, filiala a Electrica, a fost infiintata in 2011 prin fuziunea Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord si Electrica Furnizare Transilvania Sud si livreaza energie electrica pentru aproximativ 3,5 milioane de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri